Om...

Lillsjöstrand Online är egentligen ingenting annat än en vanlig familjehemsida - men med glimten i ögat!
Detta är förmodligen en av världens lokalaste webtjänster. Men jag hade så att säga tröttnat på alla "personliga" hemsidor som såg likadana ut, sade ungefär samma sak och hade samma hop med länkar till sidor som inte fanns. Deras upphovsmänniskor hade säkert goda avsikter, men varför försvinna i mängden?

På Lillsjöstrand online kollas alla länkar regelbundet - så att de inte är "döda". Våra länkar leder till sidor vi gillar. Vi hoppas att du också gör det, men vi lämnar inga garantier...

Anders Björklund
Tekniska fakta:

Lillsjöstrand Online är dels byggd med Netscape Composer, dels byggd och bearbetad för hand med Microsoft Notepad. Sidorna innehåller ingen Java eller Javascript. Sidorna är upplagda hos webhotellet b-one.net.  För att ha en enkel adress till hemsidan, har vi registrerat en .se adress.

Lillsjöstrand Online är optimerad för moderna webläsare som (framförallt) Netscape Navigator v. 7.0 eller högre och (följaktligen också) Microsoft Internet Explorer v. 6.0 eller högre. Men andra webläsare som klarar att visa ramar (s.k. frames) skall gå utmärkt att använda. En relativt okänd men helt funktionsduglig variant till de stora drakarna är t.ex. den norska webläsaren Opera.

Lillsjöstrand Online och den web-baserade e-posttjänsten administreras av det s.k. web-teamet.

Skicka gärna kommentarer om Lillsjöstrand Online till den självutnämnde webmastern. Eller skriv något i vår gästbok.