Som alla goda hemsidor av klass måste även vi hålla oss med en sida länkar till andra websatsningar. Här är ett urval av de websidor som vi varmt kan rekommendera. Av grafiska, innehållsmässiga eller fullständigt oförklarliga skäl. Hursomhelst är de utvalda med stor omsorg. Ganska stor i alla fall.
Anders Björklund, Webmaster

Tidningar:

Mitt i Upplands-Bro
Lokaltidning som täcker det som händer i trakten.

Servicefunktioner:

Deutsche Bahns reseplanerare
Deutsche Bahn har en mycket detaljerad tidtabell, där man till och med kan se vilka gångsträckor man kommer att ha mellan perrongerna på sin planerade resa. Den finns även på engelska.

ResRobot
Ett samarbete mellan de olika kollektivtrafikaktörerna i Sverige. Här kan Du skriva in vilka orter Du vill åka mellan och du får ut tänkbara avgångar och hållplatsalternativ för tåg, bussar och andra färdmedel.

Internet och programvaror:

ZDNet. Tidningsförlaget Ziff-Davis Press har en internetservice som erbjuder det mesta för PC-innehavaren. Här kan du tanka ned alla tänkbara program till din dator. Ett gott omdöme krävs dock för att kunna sålla i det stora utbudet.

Nyhetsförmedlingar av olika slag

BBC News
British Broadcasting Corporation är kända för sin goda nyhetsförmedling från hela världen i radio och TV. Numera har de också en väl utbyggd nyhetsservice på nätet som är väl värd namnet. En varning är dock på sin plats: Sidan kan ta lite lång tid att ladda emellanåt.


 ©1998 - 2011 Lillsjöstrand Online.
Denna sida administreras av Webmastern.